Skoči na vsebino

Oblikujemo vaš izgled z ljubeznijo in strastjo.

Če se bomo družili, je prav, da se vam tudi na kratko predstavim.

Sem Sabina Škoda, po izobrazbi univ. dipl. soc. del., ki se je odločila, da se po več kot 20 letih delovne dobe v javnem sektorju, sprehodi po povsem novi poklicni poti. Prosti čas posvečam širši in ožji družini (kjer je ob možu in hčerki tudi muc, ki ga boste velikokrat srečali kot model v mojih objavah, pohodom ter humanitarni organizaciji Upornik, kjer delam kot prostovoljka.

Že vrsto let kupujem rabljeno, saj verjamem, da kvalitetna oblačila ali kateri drugi predmeti, ki se jih je nekdo naveličal ali pa jih preprosto noče več nositi,  morajo dobiti novo priložnost, napisati novo zgodbo. S tem pokažemo spoštovanje do dela tistih, ki so ta oblačila, obutev, predmete nekoč tudi izdelali in nekaj zelo prijaznega naredimo za planet. V meni je kar nekaj časa tlela misel, da bi odprla trgovinico iz druge roke, malo drugačno trgovinico, kjer bi si vzeli tudi čas drug za drugega, poklepetali, popili kakšno kavico ali sok (ali kaj drugega, ampak pst!, si v predprostoru trgovinice ogledali kakšno razstavo ali si v naši majhni knjižnici sposodili knjigo.

Tudi na živalce sem pomislila, ja, zakaj pa se ne bi pri nas oglasili skupaj z njimi? Nanje čaka posodica z vodo, pa tudi kak priboljšek se najde. Aprila se je končno zgodilo… Trgovinica je odprla svoja vrata. Pri nas vas pričakajo razstave – trenutno razstavlja študentka višje šole za les in oblikovanje Maribor Vesna Brenholc, pričaka vas knjižnica in pričaka vas trgovinica, majhen butik, ki morda nekako spominja na neke druge čase.  V košari, stari skoraj 50 let, na vaše malčke čakajo igračke, ki si jih lahko povsem brezplačno odnesejo domov.

Delujemo komisijsko, kar pomeni, da v naše prostore prinesete dobro ohranjena, kvalitetna oblačila, predmete, ki jih ne nosite ali uporabljate več in pri nas jih prodajamo namesto vas. Seveda več zaslužite, če prodajate sami, če pa tega ne želite in se strinjate z našimi pogoji, pa dobrodošli pri nas.  Za vsakega od vas si bomo vzeli čas in se pogovorili o pogojih prodaje.

Dobrodošli tudi samo na klepet, saj je to tisto, kar velikokrat pogrešamo v tem divjem, hitrem času. Veselimo se srečanja z vami, ob meni vas tam pričakuje Irena Mihalinec, moja mama, ki se je po nekaj letih »mirne penzije » spet znašla za pultom v trgovini.

 

Tu smo za vas

Pokličite na telefon
031 709 609
ali pišite na email
sabina.sonce@gmail.com.

Tu smo, da vam pomagamo.

Obiščite nas

Rimska ploščad 20
2250 Ptuj

Glede na trenutno kovid situacijo je delovni čas gibljiv in objavljen na naši Facebook strani.

Podatki podjetja

Od Mene k Tebi,
trgovinica iz druge roke
Sabina Škoda s.p.
Rimska ploščad 20
2250 Ptuj

Ostanimo v stiku